Vill du växa med oss?

Väx med oss

Är du konsult inom ledarskap och organisationsutveckling? Söker du sammanhang, utveckling och samarbeten?

Lyhra erbjuder lednings- och förändringstöd till organisationer med komplexa uppdrag, där mänskliga relationer och förhållningssätt är viktiga framgångsfaktorer. Vi är organisationskonsulter som stödjer, utmanar, utbildar och skapar förutsättningar för utveckling och förändring. Våra kunder är samhällsaktörer av olika slag och finns både i offentlig och privat sektor och i civilsamhället. Vi har ett flertal ramavtal.

Vi är erfarna organisationskonsulter som arbetar nära tillsammans, både i uppdrag och affärsutveckling. Vi vill nu utvidga vårt team med nya kollegor. I första hand söker vi dig som är en erfaren konsult redo att gå in i ett nytt sammanhang. Du är sugen på lärande och gillar samarbete och samskapande med erfarna och utvecklingsinriktade kollegor. Tillsammans med oss genomför du konsultuppdrag, utvecklar våra tjänster och bidrar till nya affärer. Du har en gedigen erfarenhet från arbetslivet och det är ett plus om du har egen ledarerfarenhet. Du har en relevant akademisk examen och gärna gestaltbakgrund eller annan fördjupning inom organisation, grupp och ledarskap. Sannolikt är du redan konsult med eget bolag och och vill fortsätta med det, i nära partnerskap med Lyhra.

Vi finns på flera orter och arbetar mycket digitalt. Om du finns i Uppsala med omnejd så är det ett plus. Vi har fina lokaler centralt där det finns både arbetsplatser och mötesrum. Våra kunder finns idag huvudsak i Uppsala och Stockholm men också på andra platser i landet, t ex Gotland, Gästrikland och södra Norrland.

Skicka oss ett mail eller så en signal och berätta om dig själv så berättar vi om oss, vår verksamhet och våra framtidsplaner. lyhra@lyhra.se Karin Ljudén 076-1189610, karin.ljuden@lyhra.se. Kristina Vejbrink 070-6663474, kristina.vejbrink@lyhra.se.