Välkommen till Lyhra

Förändring är sällan enkel. Men när alla samarbetar och modigt ifrågasätter det invanda kan fantastiska saker hända.
Blogg

Framtidens arbetsplats – hur hittar vi rätt i det hybrida landskapet?

Hybridarbetet har medfört flexibilitet och effektiva arbetssätt men också utmaningar när det gäller småprat, spontanitet och relationsbyggande. Forskning visar att…

Blogg

Kraftsamla ledningsgruppen för nystart och riktning framåt

Upplever du att era ledningsgruppsmöten är ineffektiva? Att ni står och stampar och inte kommer vidare som grupp? Behöver ni…

Nothing found.

Vi vill bli fler! Vill du växa med oss?

Är du konsult inom ledarskap och organisationsutveckling? Söker du sammanhang, utveckling och samarbeten?

Lyhra erbjuder lednings- och förändringstöd till organisationer med komplexa uppdrag, där mänskliga relationer och förhållningssätt är viktiga framgångsfaktorer. Vi är organisationskonsulter som stödjer, utmanar, utbildar och skapar förutsättningar för utveckling och förändring.

En aktuellt nyhet vi vill lyfta fram

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean leo tortor, vestibulum non pretium non, bibendum vitae ex. Sed nisi nibh, interdum sed tortor ac, condimentum faucibus elit.

Nullam felis est, interdum id diam at, pellentesque efficitur dui. Etiam varius tempor mauris, nec scelerisque sapien commodo at.

Vi bidrar till att bygga robusta samarbetskulturer där chefer och medarbetare samspelar, känner arbetsglädje och åstadkommer resultat.

LYHRA
SAMHÄLLE

Samhällsutmaningar kräver samverkan över gränser. I förändringsprocesser och komplexa projekt behöver olika perspektiv och kompetenser mötas.

Läs mer

LYHRA
ORGANISATION

Vi erbjuder förändringsnavigation under förändringsresan. Vi skapar förutsättningar för förändring och utveckling genom att stödja och utmana, utbilda och utveckla.

Läs mer

LYHRA
GRUPP & LEDARE

På Lyhra utvecklar vi ledningsgrupper till kompetenta ledningsteam. Vi stödjer chefer och grupper i deras utveckling. Vi bidrar till engagemang, gemensam förståelse och ett tillitsfullt arbetsklimat.

Läs mer