Kostnadsfri ledarutveckling våren 2022

Lyhra LedarArena är en kostnadsfri virtuell mötesarena på det övergripande temat Att leda i komplexitet och förändring. Vi är nu inne på tredje året och fortsätter under våren med nya intressanta webbinarier. Här kan du ta del av tankar i framkant, bli sporrad till utveckling och – om du vill – möta kollegor i dialog. Vi bjuder in till lärande och erfarenhetsutbyte samt delar metoder och verktyg som du som chef, ledare eller HR har nytta av i ditt ledarskap.

Vårens webbinarier
8 februari 15-17; Värdegrundens sammanhang och nytta
Anmäl dig här redan nu.
24 mars 15-17; Hållbart ledarskap
10 maj 15-17; Mål som frigör energi, kreativitet och arbetsglädje

Varje tillfälle har två delar. En där du deltar som åhörare i ett webbinarium och tar del av kunskap, aktuell forskning, verktyg och tips. Därefter öppnar vi för dialog för dig som väljer att stanna kvar där vi konsulter fördjupar, exemplifierar och besvarar frågor.

Håll utkik på denna sida eller anmäl dig till vårt nyhetsbrev för att hålla dig uppdaterad om våra kommande webbinarier.

Har du några frågor om arenan, eller har du något annat som du undrar över? Maila oss gärna på  lyhra@lyhra.se 

Vi vill fungera som en arena för lärande kring frågor som handlar om organisation, ledarskap, grupp och medarbetarskap. Har du något önskemål eller förslag på vad vi borde ta upp? Vi är nyfikna på att höra mer om dina idéer. Skicka gärna ett mail till adressen ovan.

Hoppas att vi ses under våren!