Nya ramavtal på hemmaplan i Uppsala

Det är särskilt roligt att få privilegiet att arbeta på Lyhras hemmaplan i Uppsala län, även om vårt konsultteam finns utspritt i landet, liksom våra kunder. I Uppsala finns vårt gemensamma kontor, här samlas konsultteamet på gemensamma utvecklingsdagar och det är oftast här vi bjuder in till frukostseminarier och kundevent.

Under 2019 har vi tecknat nya ramavtal; med Uppsala kommun inom förändringsledning, grupputveckling/ledningsteam och konflikthantering. Med Region Uppsala har vi tecknat avtal inom förändringsledning samt strategisk organisations- och verksamhetsutveckling.

Som organisationskonsulter är det stimulerande att få möjlighet att samverka och bygga kunskap tillsammans med proffsiga konsultkollegor och vi har därför vidareutvecklat våra fleråriga samarbete med konsultkollegorna på IPF vid Uppsala Universitet, Karriär och Kompetens samt etablerat nya samarbeten med Helseplan som är specialiserade på verksamhetsutveckling inom hälso- och sjukvård. Vi kan därmed bredda våra erbjudanden inom verksamhets- och organisationsutveckling, förändringsledning, ledningsstöd samt grupp- och teamutveckling.