Tina upp ditt team – stärk teamkänslan digitalt

Nu finns det hopp om ljus i horisonten. Vintermörkret lättar och så småningom kommer de flesta att vara vaccinerade. Men vi vet också att den närmaste tiden kommer och präglas av fortsatt fysisk distansering, sannolikt ända fram till sommaren. Det kommer att dröja innan arbetsgrupper, ledningsgrupper och team kan samlas som förr. Varför inte planera för en extra välbehövlig samling med plats för reflektion, dialog och framåtblick.

Behovet av att mötas har nog aldrig varit större. För många har det senaste året bestått arbete från köksbordet, för andra bakom visir och munskydd. Det har varit fyllt av osäkerhet och anpassning men också av en oanad förmåga till förändring och lärande. Många uppskattar distansarbetet och upplever bättre livsbalans. För andra är det tvärtom. Motivationen och energin har dalat och längtan efter miljöombyte och dagliga samtal vid kaffeautomaten är stor.

Hur står det till med arbetsglädje, samarbete och motivation i din arbetsgrupp eller ledningsgrupp?

Lyhra har utformat en digital workshop för lednings- och arbetsgrupper som behöver stärka sin känsla av sammanhang, tillhörighet och samhörighet. Som behöver kraftsamla och få energi genom att blicka framåt. Som skulle må bra av att samlas i dialog om uppdrag, utmaningar och utveckling.

Tillsammans med gruppens chef skräddarsyr vi ett upplägg för just er grupp, med frågeställningar och grupparbeten som känns relevanta. Vi har verktyg och metoder för att leda värdeskapande processer med gruppdialogen i fokus. Var och en finns på plats vid egen dator eller samlade i smågrupper. På köpet får ni verktyg och idéer för hur ni kan forma era vanliga arbetsplatsträffar, medarbetardagar och konferenser.

Välkommen att höra av dig så lyssnar vi in dina tankar och berättar mer om våra. Kontaktpersoner: Kristina Vejbrink eller Karin Ljudén, lyhra@lyhra.se