Lyhra LedarArena: Tillitsbaserat ledarskap – undvik fallgropar och främja framgång

Välkommen till vårt kostnadsfria webbinarium! Det tillitsbaserade ledarskapet har blivit ett ideal både i offentlig och privat verksamhet. En utmaning för många chefer är att ha tillit till medarbetarnas och gruppen förmåga utan att förlora sikte på mål och resultat. Som ledare, hur ger du riktning och sätter ramar utan att inskränka på flexibilitet och autonomi?

I webbinariet utforskar vi detta komplexa och kritiska ledarskapsområde. Vi diskuterar hur du kan leda med tillit, undvika de vanligaste fallgroparna och ge det stöd som team och medarbetare behöver för att blomstra. Anmäl dig redan idag till ett spännande webbinarium där vi kommer att dyka in i konsten att leda grupper på ett tillitsfullt sätt. Vi kommer att utforska strategier och metoder för att främja ett starkt medarbetarskap och en kultur av tillit i ditt team.

Webbinariet vänder sig till chefer och HR-professionella som vill utveckla och förbättra det tillitsbaserade ledarskapet.

Webbinarium den 9 april kl. 15.00-15.45
Anmäl dig här.

Lyhra LedarArena är en kostnadsfri virtuell mötesarena på det övergripandet temat Att leda i komplexitet och förändring. Varje möte har ett aktuellt tema och läggs upp som en kombination av kunskapsdelning, reflektion och erfarenhetsutbyte. Har du några frågor om arenan, eller har du något annat som du undrar över? Maila oss gärna på lyhra@lyhra.se.