webbinarium om att kraftsamla ledningsgruppen lyhra ledararena 3 maj

Lyhra LedarArena: Kraftsamla ledningsgruppen

Vikten av kloka, trygga och effektiva ledningsgrupper skapar stadga och är avgörande för trovärdighet och framgång. Begreppet kollektiv förmåga, eller mer tillspetsat, kollektiv intelligens handlar om ledningsgruppens förmåga att samspela, leda och utveckla verksamheten – i kris, i förändring och mot strategiska mål.

Behöver ledningsgruppen kraftsamla för att hitta fokus och riktning? Behöver ni stärka känslan av angelägenhet och samhörighet? Ställer sig gruppen helhjärtat bakom det gemensamma uppdraget eller står särintressen och egna agendor i vägen? Hur står det till med den psykologiska tryggheten i gruppen?

Under det här webbinariet delar vi med oss av både forskning om ledningsgrupper och egna erfarenheter av att utveckla ledningsgrupper. Vi vill inspirera till utveckling och kraftsamling.

Webbinarium 3 maj kl. 15.00-15.45
Anmäl dig här

Lyhra LedarArena är en kostnadsfri virtuell mötesarena på det övergripandet temat Att leda i komplexitet och förändring. Varje möte har ett aktuellt tema och läggs upp som en kombination av kunskapsdelning, reflektion och erfarenhetsutbyte. Har du några frågor om arenan, eller har du något annat som du undrar över? Maila oss
gärna på lyhra@lyhra.se