Utbildning: Klart ledarskap

Om du vill utveckla din förmåga att leda för ökad tillit, bygga goda relationer och utveckla din kommunikation, då ska du gå ledarprogrammet Klart Ledarskap. Utbildningen ger konkreta verktyg, träning och lärdomar att tillämpa i din vardag.

I dagens snabbrörliga värld möter företag och organisationer ständigt nya utmaningar och ledarskapet är viktigare än någonsin. Klart Ledarskap är ett fyra dagar långt utvecklingsprogram för ledare inom näringsliv, ideell sektor och offentlig förvaltning. Klart ledarskap erbjuder dig en uppsättning färdigheter för att leda på ett sätt som skapar lärande mellan individer och i grupper och organisationer.

Genom Klart Ledarskap får du verktyg för att öka din självkännedom, tydlighet i kommunikationen och främja ömsesidigt lärande för att skapa trygga, öppna och högpresterande samarbetsrelationer. Du tränar på tolv konkreta kommunikationsfärdigheter för att förbättra ledarskap, samarbete, produktivitet och motivation. Du får möjlighet att utveckla din förmåga att förstå människor, samtidigt som du gör dig själv tydlig inför andra.

Målgrupp: Chefer och ledare på alla nivåer.
Utbildningstillfälle: 8, 16, 22 oktober och 6 november 2024, kl. 9-17.
Plats: Villa Anna i centrala Uppsala.
Pris: 25 000 kr per deltagare, exkl moms vilket inkluderar boken Klart Ledarskap samt arbetsmaterial.
Kontakt: Varmt välkommen att kontakta Jessica Lindqvist för mer information. jessica.lindqvist@lyhra.se, 0735-248 248.

Läs mer om utbildningen och anmäl ditt intresse här.

Klart Ledarskap logga